BestPrice.gr

Όροι Χρήσης

Ο διαδικτυακός τόπος www.4everybody.gr  , δημιουργήθηκε και τελεί υπό την επιμέλεια της επιχείρησης υπό την επωνυμία ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εσωρούχων πιζάμων μαγιό και αξεσουάρ ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ρούχων. Η έδρα του βρίσκεται στην ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 12, Τ.Κ. 71201 με Α.Φ.Μ. 103522947 Δ.Ο.Υ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 077274327000 Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.  Ο επισκέπτης των σελίδων του διαδικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του 4everybody.gr , μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. (Εαν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τοτε οφείλει να απόσχει απο την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και απο καθε συναλλαγή με αυτό)

1.) Πρόσβαση/Επικοινωνία  

Η επιχείρηση  ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του διαδικτυακού τόπου www.4everybody.gr  υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, με τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει, μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλονται για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης ημεδαπής νομοθεσίας (Π.Δ. 131/2003, Ν. 2251/1994) και του κοινοτικού δικαίου. Ο επισκέπτης έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τη διεύθυνση του διαδικτυακού τόπου www.4everybody.gr  σε οποιαδήποτε διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης της οποίας κάνει χρήση. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο www.4everybody.gr  υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο. 

Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου  www.4everybody.gr  έχει άμεση πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος 4everybody και του διαδικτυακού τόπου www.4everybody.gr , στον οποίο και έχουν αναρτηθεί στο εικονίδιο «Επικοινωνία» ο αριθμός τηλεφώνου του καταστήματος, αριθμός τηλεμοιότυπου (fax) και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). 

Η πρόσβαση στις σελίδες/υπηρεσίες του  www.4everybody.gr δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος για τον επισκέπτη /χρήστη, πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISP’s) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο, στη βάση της μεταξύ τους συμφωνίας. 

2.) Εγγραφή χρήστη/Δημιουργία Λογαριασμού 

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του 4everybody βεβαιώνει ότι παρέχει αληθείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το  www.4everybody.gr για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του μέσω της δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού .    

2α) Εγγραφή (δημιουργία μέλους)  

Ο πελάτης πατώντας στο εικονίδιο «δημιουργία λογαριασμού» οφείλει να συμπληρώσει μια φόρμα, η οποία περιέχει τα εξής στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, Επωνυμία Εταιρίας (περί νομικών προσώπων) Αριθμός Τηλεφώνου, Διεύθυνση, Πόλη, Χώρα, Περιφέρεια, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), Αριθμός Τηλεομοιότυπου (fax), Ταχυδρομικός Κώδικας, Κωδικός Πρόσβασης (Επιβεβαίωση Κωδικού Πρόσβασης). Σε αυτό το στάδιο ο πελάτης δημιουργεί τον προσωπικό του λογαριασμό. Ο πελάτης επίσης μπορεί να επιλέξει κατά το στάδιο της εγγραφής και αφού συμπληρώσει τα παραπάνω στοιχεία, αν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερωτικά δελτία. 

2β.) Εγγραφή στο newsletter (ενημερωτικό δελτίο)  

O επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter), συμπληρώνοντας τα στοιχεία που προβλέπονται στην αντίστοιχη φόρμα (η οποία βρίσκεται στο εικονίδιο «Εγγραφή στο newsletter» ). Ο επισκέπτης ζητείται να συμπληρώσει το όνομα και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Με την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter), ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικά e-mail για τα προϊόντα, τις προσφορές και τις εκπτώσεις του καταστήματος. Ο επισκέπτης επίσης με την εγγραφή του κερδίζει αυτόματα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος, για τις αγορές που θα πραγματοποιήσει. 

2γ.) Δημιουργία λογαριασμού  

Η δημιουργία λογαριασμού παρέχει στους χρήστες του 4everybody.gr  υπηρεσίες μελών. Ο επισκέπτης/χρήστης εφόσον μελετήσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το 4everybody, θα παραλάβει μέσω e-mail επιβεβαίωση της δημιουργίας λογαριασμού και εφεξής θα έχει τη δυνατότητα εισόδου σε αυτόν με τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και του ονόματος χρήσης (user name) που ο ίδιος ο επισκέπτης/χρήστης θα έχει ορίσει. Τα μέλη οφείλουν να μεριμνούν για την αποκλειστική χρήση από τους ίδιους του λογαριασμού τους καθώς και την μη προσβασιμότητα τρίτων σε αυτόν χωρίς την έγκρισή τους, και παραμένουν υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό του προσωπικού τους λογαριασμού (user account). Συνιστάται στα μέλη να μεριμνούν για την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Για την αγορά προϊόντων μέσω των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου του www.4everybody.gr απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού πελάτη – μέλους, σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα. Γλώσσα επικοινωνίας με τον πελάτη είναι η Ελληνική και η Αγγλική.  

Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο  4everybody, αναγνωρίζεται στην ιστοσελίδα  www.4everybody.gr ως εγγεγραμμένο μέλος/ ή εγγεγραμμένος πελάτης. Σε αυτή τη περίπτωση δε χρειάζεται η εκ νέου συμπλήρωση της φόρμας των στοιχείων του για την πραγματοποίηση παραγγελίας. 

Για να διευκολυνθεί η ταυτοποίηση του Πελάτη/χρήστη, ο Πελάτης/χρήστης εξουσιοδοτεί ρητά το 4everybody.gr  να εναποθέσει στο σκληρό δίσκο του πελάτη ένα φάκελο επονομαζόμενο «cookie» ο οποίος μοναδικό σκοπό έχει την εν λόγω ταυτοποίηση. 

Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του δεν είναι δυνατή. 

3.) Αποστολές και Κόστη

Το ηλεκτρονικό κατάστημα 4everybody.gr αποστέλλει παραγγελίες πελατών στις διευθύνσεις που ζητήθηκαν (διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας), μέσω της  City Courier.

Λάβετε υπόψη ότι είναι απαραίτητο να παρέχετε τη σωστή και πλήρη διεύθυνση αποστολής καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας ( Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο & Email ) για να διεκπεραιωθεί η παραγγελία σας από την εξυπηρέτηση πελατών μας ή από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Ενδέχεται να λάβετε ειδοποιήσεις αποστολής μέσω SMS ή Viber από τις εταιρείες courier. Το  4everybody.gr  δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις, λανθασμένες παραδόσεις, επιστροφές ή οποιοδήποτε κόστος ή ταλαιπωρία που προκύπτει από λανθασμένη ή ελλιπή διεύθυνση αποστολής ή στοιχεία επικοινωνίας.

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται από το 4everybody.gr σε μία αποστολή την εργάσιμη ημέρα που ολοκληρώνεται , δηλαδή όταν:
(α) όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα για αποστολή &
(β) έχει εξοφληθεί εξ ολοκλήρου (εκτός από την περίπτωση που έχει επιλεγεί η πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση).

Η διαθεσιμότητα αποστολής κάθε προϊόντος βρίσκεται στη σελίδα περιγραφής του προϊόντος. Τα προϊόντα που επισημαίνονται ως «μη διαθέσιμα» ή «εξαντλημένα» έχουν απροσδιόριστη ημερομηνία αποστολής.

Σε περίπτωση λανθασμένης διαθεσιμότητας προϊόντων, το 4everybody.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις λανθασμένες πληροφορίες και υποχρεούται είτε να αντικαταστήσει το/τα προϊόν/τα με διαθέσιμα είδη είτε να επιστρέψει τα χρήματα του/των προϊόντος εάν ολοκληρωθεί η πληρωμή.Για παρακολούθηση αποστολών, κάντε κλικ εδώ για τη Σελίδα Παρακολούθησης Αποστολών .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η  4everybody.gr  ΔΕΝ προσφέρει εγγυήσεις χρόνου παράδοσης για οποιαδήποτε υπηρεσία αποστολής που περιγράφεται παρακάτω και ΔΕΝ θα παρέχει αποζημίωση ή επιστροφές χρημάτων για καθυστερημένες παραδόσεις. Οι χρόνοι παράδοσης που αναφέρονται για ΟΛΟΥΣ τους προορισμούς (σε Ελλάδα, Κύπρο, ΕΕ ή Διεθνείς) είναι ενδεικτικές εκτιμήσεις για το 95% των αποστολών και ΟΧΙ εγγυημένοι χρόνοι παράδοσης. Για επιλογές παράδοσης εγγυημένου χρόνου με επιπλέον κόστος, επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά μέσω email ή τηλεφώνου, πριν κάνετε την παραγγελία σας.

Ο χρόνος παράδοσης και οι τιμές αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, το βάρος του πακέτου, τον προορισμό του παραλήπτη και τον τύπο πληρωμής.
Βρείτε παρακάτω  πληροφορίες  για  τις  τέσσερις  κύριες  επιλογές  παράδοσης και αποστολής:

1. Παραλαβή από το κατάστημα

2. Αποστολή στην Ελλάδα

3. Αποστολή στην Κύπρο

4. Αποστολή σε Διεθνή προορισμούς

5.Παραγγείλετε παραλαβή από τα καταστήματά μας

 

 

Μια παραγγελία μπορεί να παραδοθεί (ΔΩΡΕΑΝ) από το κατάστημα μας  4everybody.gr / Εσώρουχα Αριάδνη 

Οδός Μπιζανίου 12, 71201 Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα

Τοποθεσία Χαρτών Google

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:30-2:30 και 18:00-21:00,

Δευτέρα-Τετάρτη 9:30-2:30  

Οι χρόνοι παράδοσης για παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρ.) και πριν την παραλαβή αποστέλλουμε ειδοποιήσεις μέσω email ,τηλεφώνου ή SMS στο τηλέφωνό σας (εάν παρέχεται αριθμός κινητού τηλεφώνου). Σε περίπτωση που κάποια παραγγελθέντα προϊόντα είναι εκτός αποθέματος, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση συσκευασίας και σε αυτήν την περίπτωση οι πελάτες θα ειδοποιηθούν μέσω email ή τηλεφώνου.
Η παράδοση αυθημερόν για παραγγελίες παραλαβής από το κατάστημα είναι επίσης δυνατή με επιπλέον χρέωση αποστολής και μόνο μετά από κλήση στην Εξυπηρέτηση Πελατών για αίτημα παράδοσης αυθημερόν.

Σημαντικό: Η παραλαβή από το κατάστημα είναι δυνατή μόνο αφού λάβετε ένα μήνυμα SMS, EMAIL ή τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα και την ώρα παραλαβής. Παρέχετε ένα κινητό τηλέφωνο στο ταμείο για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις SMS.

2.)Αποστολές σε Ελλάδα

• Για παραγγελίες άνω των 49 Ευρώ (€) οι τιμές αποστολής εντός Ελλάδας έως 2 κιλά είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ΔΩΡΕΑΝ (οπουδήποτε εντός Ελλάδας)
  • Τραπεζική κατάθεση ή χρηματική εντολή ΔΩΡΕΑΝ (οπουδήποτε εντός Ελλάδας)
  • Με αντικαταβολή  +2,5 € (οπουδήποτε εντός Ελλάδας)
  • Παραλαβή από τα Καταστήματα μας ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Ηράκλειο Κρήτης)

Το επιπλέον κόστος άνω των 2Kg είναι 0,80€ ανά Kg

• Για παραγγελίες ΚΑΤΩ ΑΠΟ 49 Ευρώ (€) οι τιμές αποστολής εντός Ελλάδας έως  2 κιλά είναι:

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα 2,5 € (οπουδήποτε εντός Ελλάδας)
  • Τραπεζική κατάθεση ή χρηματική εντολή 2,5 € (οπουδήποτε εντός Ελλάδας)
  • Με αντικαταβολή 5,0 € (οπουδήποτε εντός Ελλάδας)
  • Παραλαβή από τα Καταστήματα μας ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Ηράκλειο Κρήτης)

Το επιπλέον κόστος άνω των 2Kg είναι 0,80€ ανά κιλό.

• Πληροφορίες αποστολής

Η παράδοση της παραγγελίας είναι ευθύνη της υπηρεσίας ταχυμεταφορών και συνήθως πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών μετά την ημερομηνία αποστολής από τις εγκαταστάσεις μας. Σε μακρινές/απομακρυσμένες περιοχές ή νησιά, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαρκέσει επιπλέον 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση όπου χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την παραγγελία σας μετά την αποστολή από το κατάστημα μας ,παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών City Courier (2810255889,info@citycourier.gr)

Σε κάθε περίπτωση, εάν κριθεί απαραίτητο από την εξυπηρέτηση πελατών, οι πελάτες θα ενημερωθούν για περισσότερες πληροφορίες αποστολής.

Λάβετε υπόψη ότι εάν η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται “απομακρυσμένη” από την υπηρεσία ταχυμεταφορών (δηλαδή είναι σε αγροτικές περιοχές, όχι κοντά σε πόλη), ενδέχεται να μην παραδώσει το δέμα στην τελική διεύθυνση, αλλά σας ειδοποιήσει να παραλάβετε το δέμα από ένα από τα σημεία παραλαβής του.

3.)Αποστολή στην Κύπρο

 Η 4everybody.gr αποστέλλει προϊόντα στην Κύπρο και το κόστος βασίζεται στο βάρος (ή το ογκομετρικό βάρος εάν είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό). Ελέγξτε τη λίστα του κόστους αποστολής ή του εκτιμητή κόστους αποστολής (στο καλάθι αγορών) ή στο βήμα της διεύθυνσης αποστολής/χρέωσης της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς της παραγγελίας.

Όλες οι αποστολές στην Κύπρο πρέπει να εξοφληθούν πριν από την αποστολή μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

Για παραγγελίες στην Κύπρο οι τιμές αποστολής έως 1 κιλό  είναι :

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα , Τραπεζική κατάθεση ή χρηματική εντολή   8.90€

Το επιπλέον κόστος άνω των 1Kg είναι 2,80€ ανά κιλό. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παράγγειλατε είναι πάνω από 1kg θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για την επιπλέον χρεωση

4.Διεθνείς αποστολές

 Η 4everybody.gr αποστέλλει προϊόντα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και σε πολλές χώρες παγκοσμίως .

Ελέγξτε για τη χώρα που επιθυμείτε στη λίστα των χωρών στις οποίες αποστέλλουμε και ολοκληρώστε την διαδικασία της παραγγελίας. Η εξυπηρέτηση πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας  μέσω email για να σας δώσει κόστος αποστολής .Εφόσον αποδεχτείτε το κόστος αποστολής ,θα προβείτε σε τραπεζική κατάθεση.

Όλες οι διεθνείς αποστολές πρέπει να πληρωθούν πριν από την αποστολή, με  τραπεζικής μεταφοράς .Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

Οι χρεώσεις των διεθνών εξόδων αποστολής υπολογίζονται σύμφωνα με το μεγαλύτερο είτε από το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ είτε το ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ του πακέτου, τη ΧΩΡΑ προορισμού.

 Η 4everybody.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης που μπορεί να προκύψει λόγω υπηρεσίας παράδοσης ταχυμεταφορών, διαδικασιών εκτελωνισμού προορισμού ή απρόβλεπτων περιστάσεων.

Προσφέρουμε Διεθνείς Αποστολές μέσω  οδική ή αεροπορική αποστολή

Έχουμε επιλέξει τις υπηρεσίες διεθνούς αποστολής μας ανάλογα με την αξιοπιστία και το συγκριτικά χαμηλό κόστος. Εάν χρειάζεστε μια ταχύτερη/πιο αξιόπιστη/ακριβή μέθοδο αποστολής ή επιπλέον ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιτρέπουμε το μέγιστο βάρος ανά συσκευασία να είναι 30 κιλά ανά συσκευασία . Για μεγαλύτερες/βαρύτερες παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές αποστολής. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι οι μεγάλες και βαριές παραγγελίες ενδέχεται να επιφέρουν τελωνειακούς δασμούς στη χώρα του παραλήπτη, ενώ μικρότερες παραγγελίες ενδέχεται να παραδοθούν χωρίς δασμούς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αφήστε 1-2 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Οι εκτιμήσεις χρόνου επεξεργασίας και αποστολής δεν υπολογίζονται για αργίες ή μη εργάσιμες ημέρες (π.χ. Σαββατοκύριακα). Οι ημέρες υπηρεσίας παράδοσης υπολογίζονται μετά τον χρόνο επεξεργασίας και την επιβεβαίωση παράδοσης.

Εκτελωνισμός και Δασμοί

Οι διεθνείς αποστολές ενδέχεται να χρειαστεί να περάσουν από το τελωνείο στη χώρα παραλήπτη, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας. Ο εκτελωνισμός είναι αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη (δηλαδή του πελάτη). Ο παραλήπτης (δηλαδή ο πελάτης) είναι επίσης αποκλειστικά υπεύθυνος για (1) τυχόν χρεώσεις εκτός Ελλάδας, όπως δασμοί, φόροι, έξοδα αποθήκευσης, τέλη ή πρόστιμα, καθώς και για (2) οποιαδήποτε τεκμηρίωση, άδειες, συνταγές ή πιστοποιήσεις ζητηθεί από τελωνεία ή αρχές εκτός Ελλάδας.

Η ομάδα του 4everybody.gr δεν γνωρίζει τους Τελωνειακούς κανονισμούς σε κάθε χώρα και δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα θα επιτρέπονται μέσω Τελωνείου σε οποιαδήποτε χώρα. Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να μην επιτρέπονται μέσω του Τελωνείου σε ορισμένες χώρες. Μόνο ο πελάτης είναι υπεύθυνος να γνωρίζει τους τελωνειακούς κανονισμούς στη χώρα του και να περάσει από την τελωνειακή διαδικασία με οποιαδήποτε τεκμηρίωση και/ή χρεώσεις που μπορεί να απαιτηθούν για την παραλαβή των προϊόντων.

 Η 4everybody.gr δεν ευθύνεται για τυχόν χρεώσεις ή τεκμηρίωση εκτός Ελλάδας, ή για τυχόν δέματα που απομένουν ή επιστρέφονται από το Τελωνείο σε οποιαδήποτε χώρα και δεν θα παρέχει επιστροφές χρημάτων για τέτοια πακέτα ή παραγγελίες.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα εκτελωνισμού μιας παραγγελίας, είναι δυνατή η επιστροφή της παραγγελίας πίσω στο 4everybody.gr για επιστροφή χρημάτων υπό τους εξής όρους: Η παραγγελία πρέπει να αποσταλεί πίσω και να φτάσει στις εγκαταστάσεις του 4everybody.gr  σε άριστη κατάσταση με την αποκλειστική ευθύνη και τα έξοδα αποστολής του πελάτη.  Η 4everybody.gr θα επιστρέψει το ποσό της παραγγελίας, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής και διεκπεραίωσης (συμπεριλαμβανομένων τυχόν τελών αποθήκευσης, φόρων ή τελωνείου), μόνο όταν η παραγγελία φτάσει στις εγκαταστάσεις του και εάν όλα τα είδη είναι σε άριστη κατάσταση και περιλαμβάνεται το αρχικό τιμολόγιο.

 Η 4everybody.gr δεν ευθύνεται ούτε φέρει ευθύνη για τυχόν αποτυχία ή καθυστέρηση στην παροχή των υπηρεσιών του, ή καθυστερήσεις παράδοσης, ζημιές ή ακυρώσεις που μπορεί να προκύψουν άμεσα ή έμμεσα λόγω ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών συνθηκών, φυσικών φαινομένων ή καταστροφών, πανδημιών, ατυχημάτων, πράξεις πολέμου ή τρομοκρατίας, πολιτικές ή στρατιωτικές αναταραχές, απεργίες, κυβερνητικές ενέργειες, βλάβες ηλεκτρονικού συστήματος, δυσλειτουργίες λογισμικού, κακόβουλο λογισμικό ή κακόβουλες δραστηριότητες.

Σημαντικό: Λάβετε υπόψη ότι οι τελωνειακοί/νομικοί υπάλληλοι ενδέχεται να ανοίξουν και να εξετάσουν τις συσκευασίες σε ορισμένες χώρες, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε κατεστραμμένες συσκευασίες ή/και προϊόντα . Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, σε καμία περίπτωση το 4everybody.gr δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε ζημιές ή έξοδα , ανεξάρτητα από το εάν προκλήθηκαν και βάσει οποιασδήποτε θεωρίας ευθύνης, στα αποστελλόμενα εμπορεύματα μετά την έξοδο από τους χώρους του.

Σε κάθε άλλη περίπτωση και εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την αποστολή σε διαφορετικές τοποθεσίες/χώρες, παρακαλούμε στείλτε μας email στο sales@4everybody.gr .

Σημαντική σημείωση για τη διεθνή αποστολή: Όλα τα προϊόντα μας πωλούνται νόμιμα στην Ελλάδα, φέροντας την απαιτούμενη πιστοποίηση και άδεια, όπου απαιτείται. Σε καμία περίπτωση  Η 4everybody.gr δεν ευθύνεται για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές, υποδειγματικές ή αποθετικές ζημίες ή κόστη , ανεξάρτητα από το εάν προκλήθηκαν και για οποιαδήποτε θεωρία ευθύνης, είτε από σύμβαση, είτε αυστηρή ευθύνη είτε αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας ή άλλου είδους) με οποιονδήποτε τρόπο από την αποστολή εμπορευμάτων στο εξωτερικό, ή οποιαδήποτε χρήση αγαθών που παραγγέλθηκαν ή/και αποστέλλονται εκτός ή στην Ελλάδα, ακόμη και αν ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Διαβάστε τους υποχρεωτικούς Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας πριν παραγγείλετε.

Σημαντικές σημειώσεις:

1. Τα έξοδα αποστολής που αναφέρονται παραπάνω (εντός/εκτός Ελλάδας) δεν ισχύουν για απομακρυσμένες/απομακρυσμένες περιοχές. Για αποστολές σε απομακρυσμένες/μακρινές περιοχές θα επικοινωνήσουμε με τους πελάτες σχετικά με πρόσθετες χρεώσεις που ενδέχεται να ισχύουν.

2.  Η 4everybody.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποστολή της παραγγελίας σας, εάν το ταχυδρομείο ή η υπηρεσία ταχυμεταφορών αρνηθεί την αποστολή της.

3.  Η 4everybody.gr μπορεί να κάνει αλλαγές στους όρους αποστολής και τις τιμές αποστολής, όποτε κριθεί απαραίτητο. Διαβάστε τους ενημερωμένους όρους και το κόστος πριν κάνετε παραγγελίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

E-mail: sales@4everybody.gr

Τηλέφωνο: +30 28 1028 8816

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:30-2:30 και 18:00-21:00,

Δευτέρα-Τετάρτη 9:30-2:30

5.) Λειτουργία υπηρεσιών  

 Η επιμελούσα επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του  www.4everybody.gr με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη καθώς και το δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των προσωπικών λογαριασμών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.   

Η επιμελούσα επιχείρηση διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, μονομερώς το περιεχόμενο και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο  www.4everybody.gr και αφορούν στα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτού. 

6.) Διαφήμιση/ Επίσκεψη μέσω άλλων δεσμών (links)  

Η  www.4everybody.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο  www.4everybody.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. 

Η  www.4everybody.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων τα οποία παραπέμπουν μέσω “δεσμών” ή διαφημιστικών banners στο   www.4everybody.gr ούτε συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο .   

7.) Πωλητής  

7α.) H επιχείρηση με την επωνυμία  ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ», που εδρεύει στην ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 12, Ηρακλείου Κρήτης ,εκπροσωπείται από ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. 

7β.)Στοιχεία Πώλησης 

Η πώληση απευθύνεται στους καταναλωτές που διαθέτουν πλήρη στοιχεία διεύθυνσης αποστολής. 

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. 

Τα προϊόντα που δεν είναι πλέον διαθέσιμα θα φέρουν την ετικέτα «ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ» επί του εικονιδίου τους. 

Σε κάθε περίπτωση πραγματοποίησης παραγγελίας που αφορά σε μη διαθέσιμο προϊόν, το www.4everybody.gr δεσμεύεται να ειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον πελάτη που παρήγγειλε μη διαθέσιμο προϊόν. 

8.)ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Γενικοί Όροι Επιστροφής προϊόντων

• Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατέσσερις (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού είτε να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

• Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο με το οποίο συνοδευόταν η παραγγελεια.

• Αποστολή νέων προιόντων και επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού έχουμε παραλάβει και ελέγξει το προϊόν ότι είναι στην αρχική του κατάσταση.

• Σε περίπτωση υπαναχωρήσεις, τα έξοδα για επιστροφή και αποστολή νέων προιόντων ή επιστροφή και καταθεση χρημάτων στον τραπεζικο λογαριασμο σας θα βαρύνουν τον πελάτη και ορίζεται στο ποσό των 5 ευρώ.

• Σε περίπτωση υπαναχώρησης ενημερώστε μας στο τηλ 2810288816. Κατοπιν στείλτε μας τον λόγο υπαναχώρησεις στο e-mail: sales@4everybody.gr (στη φόρμα επικοινωνίας μας)
Ωρες επικοινωνίας: Πρωινές Ώρες: Δευτέρα ως Παρασκευή 9:30 – 14:00 & Απογευματινές Ωρες: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 – 21:00

• Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ΔΕΝ θα παραλάβουμε την επιστροφή σας .

 

Υπαναχώρηση με επιλογή προϊόντων μικρότερης είτε ίσης αξίας

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος με προϊόν είτε προϊόντα μικρότερης είτε ίσης αξίας τότε θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων με συμψηφισμό του ποσού των μεταφορικών που είναι 5 ευρώ. Αποστολή νέων προιόντων και επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού έχουμε παραλάβει και ελέγξει το προϊόν ότι είναι στην αρχική του κατάσταση.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,50 ευρώ


Υπαναχώρηση με επιλογή προϊόντων μεγαλύτερης αξίας

Σε περίπτωση επιλογής αντικατατάστασης με προϊόν είτε προϊόντα μεγαλύτερης αξίας από το κόστος του προϊόντος, μαζί με το επιπλέον κόστος απο την διαφορά των νέων προιόντων συνυπολογίζετε και το κόστος των μεταφορικών που είναι 5 ευρώ, Κατοπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας στείλουμε στο e-mail σας το ακριβές ποσό πληρωμής, θα προβείτε σε τραπεζική κατάθεση του ποσού της διαφοράς και θα μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στη φορμα επικοινωνίας μας( e-mail: sales@4everyboby.gr )

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,50 ευρώ


Υπαναχώρηση με επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση υπαναχώρησης με επιλογή επιστροφής χρημάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2810288816. Στείλτε μας τον τραπεζικό λογαριαμό που θέλετε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας καθως και τον λόγω υπαναχώρησεις στη φορμα επικοινωνίας μας στο e-mail sales@4everybody.gr. Το ποσό επιστροφής υπολογίζεται με συμψηφισμό του κόστους μεταφορικών συν το κόστος για τη μεταφορά χρημάτων στο τραπεζικό σας λογαριασμό. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού έχουμε παραλάβει και ελέγξει το προϊόν ότι είναι στην αρχική του κατάσταση.


Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος,—– ως προς τη λειτουργία του(DOA),—- ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο προιόν της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή εντός δεκαρεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής νέας, (στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής), ειναι Δωρεάν και θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο της εταιρείας μας και εφ’ όσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο με το οποίο συνοδευόταν η παραγγελία σας κατά την παραλαβή της.


Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ΔΕΝ θα παραλάβουμε την επιστροφή σας .

Λάθος αποστολή, Προιόν Διαφορετικό απο αυτό που Παραγγείλατε

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές/συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο της εταιρείας μας και εφ’ όσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο με το οποίο συνοδευόταν η παραγγελία σας κατά την παραλαβή της.

Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ΔΕΝ θα παραλάβουμε την επιστροφή σας .


9.) BestPrice Analytics 360

Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360 Analytics, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων www.bestprice.gr, στην οποία συμμετέχει.

Το BestPrice Analytics 360 επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την κίνηση των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing.

Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice.gr, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.gr. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ.) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας.
Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας. Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ.

10.) Πνευματικά δικαιώματα

Όλα τα στοιχεία της ιστοσελίδας www.4everybody.gr οπτικά ή ηχητικά, συμπεριλαμβανομένης και της υποκείμενης τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της www.4everybody.gr   και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και κοινοτικού δικαίου και τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Συνεπώς, δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης ή διανομής με οποιονδήποτε τρόπο (αποκλειστική ιδιοκτησία της www.4everybody.gr ).

Υπενθυμίζεται το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία: Ο χρήστης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά προϊόντων μέσω  του www.4everybody.gr  με δήλωσή του απευθυνόμενη προς την επιχείρηση «ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ», που εδρεύει στο ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 12 , Ηρακλείου Κρήτης εντός 14 ημερών από την εκ μέρους του παραλαβή των προϊόντων και εφόσον αυτά βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τις δαπάνες επιστροφής.

Υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης (τηλ. γραμμή 1720).

11.) Διεθνής Δικαιοδοσία

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από συναλλαγές που πραγματοποιούνται με καταναλωτές-κατοίκους εξωτερικού, δικαιοδοσία θα έχουν τα εκάστοτε αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια.

12.) Διευκρίνιση

Ο επισκέπτης κατανοεί και συμφωνεί ότι η  «www.4everybody.gr» δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παρεμβολή στην παροχή της υπηρεσίας, ή κάθε κακόβουλη εξωτερική παρεμβολή ή παρουσία ιού. Επίσης, κάθε συμβάν που χαρακτηρίζεται ως ανωτέρα βία, απαλλάσσει ολοκληρωτικά την «www.4everybody.gr» από κάθε ευθύνη (με την επιφύλαξη των διατάξεων του Αστικού Κώδικα και της Νομοθεσίας περί τη «Προστασία του Καταναλωτή»).